Why I am not worried about Trump

The way I see it, the “system” we are now living in (capitalism, democracy, globalisation) is coming to an end. The economic crisis of 2008, the Brexit, “terrorism” and now these elections are all very clear signs that the current state of collective being is falling apart.

In tangible terms, we are all deeply unhappy. We have more than ever! We are richer, healthier, happier and more peaceful than ever. Yet, so many people are not satisfied with their lives. This means to me that there is something “off” with the status quo. It can be better. And we are now moving towards a better world.

We believe that we are living in a free, democratic world. This is not the case at all. We are still slaves to money and power. This needs to change. We need a revolution.

In earlier times this went hand in hand with extreme blood and terror. The process now is somewhat more peaceful. The violence is more emotional than physical. The fear you are feeling, the pain, the sadness, the anger – this is our collective panic. We simple cannot go on like this. It is becoming too painful to live like this.

The whole situation is boiling over. A massive change is happening right now. I have personally experienced this repeatedly in my life. You probably have as well. When you really feel the pain, the fear – allow the panic to be. A sudden Awakening will happen. You realise that there are other options. You do not need to suffer. You have the opportunity to choose Love. When you choose love, the pain and fear dissolves. This is what is happening now.

Again and again, people are choosing love. And a Great Awakening is happening.

For the whole of the Collective to wake up – we need more boiling, more chaos, more fear, more panic. Panic is the catalyst for Awakening.

With Hillary the slumbering would have been dragged on. She was the option that was just fine. Everything would be ok with her – not good, but bearable. With Trump – nope. Trump brings absolute chaos and extreme friction (you can see this in his design). He will have the Planet boiling over.

The sooner the boiling over, the better. It won’t kill us. We will keep on exsiting. This Planet is absolutely determined to live! And we are this Planet. We will wake up and realise it is not necessary to suffer. We do not need to be unhappy in our lives. We can choose to enjoy life.

The “purpose” of life is Self-Awareness. We are vehicles through which the Universe , and our Planet, experiences itself – is Aware. We are now going to a Higher Awareness. The Chaos and Friction that Trump brings will be the catalyst for this.

Therefore I am very happy that this happened. I see a New World before me! A world where we live in Abundance, instead of fearing Lack. A world in which every individual is completely free to choose how they wish to lead their lives. A world in which we connect with one another out of unconditional love, not out of a fear of not being loved.

Every “disaster” is a step closer in the direction of this World. And so is this election.

 

10 Comments

 1. Het. Is ‘n uitdaging.

 2. Grootste deel van de wereld is niet rijk, gezind en gelukkig hoor..

 3. Eens. Ik denk alleen niet dat het “met Hillary allemaal nog wel oké was geweest”. Die wilde het liefst zsm een oorlog starten… het liefst met Rusland. Ik denk wel dat er nu een andere tijdslijn is ingezet. Het is nu heel duidelijk dat de bevolking van de VS het oorlogsgeweld zat is. Het zal nog wel ff duren voordat we ‘om’ en allemaal wakker zijn, maar ik heb ook het gevoel dat het de goede kant uitgaat!

  • Flauwekul, zeker op FB gelezen dat Hillary een oorlog wil starten. Het gevaar en de invloed van foutieve berichten op FB is de afgelopen dagen meermaals in het nieuws geweest, ihkv de campagne.
   We gaan het beleven, de positieve krachten blijven doorgaan, maar al individu heb je weinig in de melk te brokkelen. Het worden boeiende tijden, maar vrolijk wordt ik er niet van.

 4. Dat is mooi gezegd allemaal en ik voel jouw intentie. Natuurlijk zal er binnen dit huidige systeem geen betere wereld ontstaan, maar pas als dit huidige systeem z’n bestaansrecht verloren heeft. Een proces dat Hillary misschien zou vertragen… maar of Trump het versneld??…
  Onder Trump voorzie ik dat er op kortere termijn meer leed zal komen en er meer slachtoffers zullen vallen (o.a. vreemdelingenhaat/agresieve commercie/onwetendheid (domhouden)) etc.
  Maar ik denk dat enkel de bevolkingsgroei met daaraan gekoppeld het uitputten van grondstoffen en daarbij vruchtbare bodem in lijn met hoe deze mensenmassa om gaat met de aarde (in de huidige vorm van de aarde), de werkelijke kookplaat is die de aarde/maatschappij zal doen overkoken.

 5. Ja zo voel ik het ook aan, al een heel lange tijd. Die NWO waar we zo bang voor zijn kan ook een nieuwe NWO voor allen zijn, tesamen met hetzelfde doel om ons eigen geluk te maken.

 6. Dit relaas schijnt geschreven voor een klein deel van de wereldbevolking. Het merendeel behoort NIET tot de economische ‘bofkonten’. Die zullen dan wel gelukkig moeten zijn, volgens de gedachten lijn en redenatie in dit artikel.
  Mag ik dit ‘verhaal’ dan ook naar het land der Fabelen verwijzen. Mag dat? Hoewel ik een ieder veel liefde en het beste wens.

 7. Oogkleppen? De wereld valt van ellende uit elkaar! Er is nooit zo veel vernietiging geweest van de aarde als de laatste tientallen jaren, mensen en natuur samen. Mensen als Trump dragen hiertoe in grote mate bij.

 8. Misschien een fan van Cruijf, dat ieder nadeel z’n voordeel heeft, en we slapen lekker verder…..

 9. Verander de wereld en begin bij je -Zelf. De wereld shift zit In ons. Van het hoofd in het hart. Het bewijs kun je alleen in je voelen. Dit kunnen de meesten hier nog niet , onderanderen omdat ze te druk zijn met buiten zichzelf te kijken, de misere en oorlog mee te voeren door het te veroordelen en in de negatieve sroming mee te gaan. Niet bewust zijnde dat we als mens alleen invloed op onze directe omgeving hebben. Als we daar acceptatie, respect, tolerantie, compassie etc oeffenen dragen we bij aan de positieve lading van het collectief. Al het andere is bull shit en niet betrouwbaar! Wat Trump ook zal doen…. hij is de man waarop we zolang gewacht hebben. De joker. Weerspiegeling van de gemeenschap… stoelriemen vast. Het gaat er vanaf nu om hoe sterk je echt een betere wereld wilt, en wat je daar voorover hebt. In mijn wereld gebeuren prachtige dingen. Mensen komen dichter bij elkaar en enorme positieve stromingen bewegen zich achter de schermen van de negatief geprojecteerde poppenkast. Wakker worden betekent doorkrijgen dat je als individu de keuze hebt. Aan welke kant sta je werkelijk. Aan de kant waar je je aandacht op richt. Ik ben positief, voel menselijkheid en Liefde. Dat kan niemand me afnemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.