Waarom ik me geen zorgen maak over Trump

This post is also available in: English (Engels)

Zoals ik het zie is het “systeem” (kapitalisme, democratie, globalisering) waar we nu in leven tot een einde aan het komen. De economische crisis van 2008, de Brexit, “terrorisme” en nu deze verkiezing zijn voor mij heel duidelijke signalen dat de huidige staat van het collectieve leven aan het vervallen is.

Heel concreet¬†– iedereen is diep ongelukkig. We hebben meer dan ooit! We zijn rijker, gezonder, gelukkiger en vrediger dan ooit – maar zoveel mensen zijn niet tevreden met hun leven. Dit betekent voor mij dat er iets “mis” is met de status quo. Het kan beter. En wij gaan nu toe naar een betere wereld.

We geloven dat we in een vrije, democratische wereld leven. Dit is totaal niet het geval. We zijn allemaal nog steeds slaven van geld en macht. Hier moet verandering in komen. Een revolutie.

 

Vroeger ging dat met veel moord en doodslag. Gelukkig is de overgang nu enigzins vrediger. Het geweld is meer emotioneel dan fysiek. Alle angst die je voelt, de pijn, het verdriet, de woede, dit is onze collectieve emotionele paniek. We kunnen niet zo langer doorgaan. Het wordt té pijnlijk om nog langer zo te leven.

De situatie is aan het overkoken. Een gigantische verandering is nu aan het plaatsvinden.

Ik heb dit persoonlijk herhaaldelijk meegemaakt in mijn leven. Jij waarschijnlijk ook. Wanneer je de pijn, de angst echt kunt voelen; Wanneer je de paniek kunt toestaan en vanuit bewustzijn kunt bekijken Рwordt je wakker. Je realiseert je dat er andere mogelijkheden zijn. Dat je niet hoeft te lijden. Je hebt de mogelijkheid om Liefde te kiezen. Wanneer je kiest voor liefde, verdwijnt de pijn en de angst van zelf. Dat is wat er nu aan het gebeuren is.

Steeds meer mensen kiezen Liefde. Een Groot Ontwaken is aan het plaatsvinden.

Om het geheel Collectief van de mensheid te ontwaken, is er meer overkoken nodig. Meer chaos, meer angst, meer paniek. Paniek is de katalysator voor Ontwaken.

Met Hillary Clinton was het proces nog langer uitgesleept. Hillary was de mogelijkheid waarbij het allemaal nog wel oké was. Met Trump niet. Trump brengt absolute chaos en extreme frictie (dit zie je ook in zijn design). Hij zal de planeet laten overkoken.

Hoe sneller de verandering, hoe beter. Want we zullen er niet aan doodgaan. We zullen gewoon blijven bestaan. Deze Planeet is Vastberaden om te leven. En wij zijn deze planeet. We zullen wakker worden en zien dat het niet nodig is om te lijden. We hoeven helemaal niet ongelukkig te zijn met ons leven. We kunnen genieten van het leven.

Het “doel” van het leven is Zelf-Bewustzijn. Wij zijn de vehicles waardoor het universum, en onze planeet, zichzelf ervaart¬†– bewust is. We gaan nu naar een Hoger Bewustzijn en de chaos en frictie die Trump brengt zal hiervoor een katalysator zijn.

Daarom ben ik heel blij dat dit gebeurt. Ik zie een nieuwe wereld voor me. Een wereld waarin we uitgaan van overvloed, in plaats van tekort. Een wereld waar elke individu volledig vrij is om te kiezen hoe ze hun leven willen leiden. Een wereld waarin we met elkaar verbinden vanuit het weten dat er altijd liefde is Рniet vanuit een angst om niet geliefd te worden.

Elke “ramp” is een nieuwe stap in de richting van deze wereld. Zo deze verkiezing ook.

10 Reacties

 1. Rita Roskams

  Het. Is ‘n uitdaging.

  Antwoord
 2. Florence Luijckx

  Grootste deel van de wereld is niet rijk, gezind en gelukkig hoor..

  Antwoord
 3. Anaclara

  Eens. Ik denk alleen niet dat het “met Hillary allemaal nog wel ok√© was geweest”. Die wilde het liefst zsm een oorlog starten… het liefst met Rusland. Ik denk wel dat er nu een andere tijdslijn is ingezet. Het is nu heel duidelijk dat de bevolking van de VS het oorlogsgeweld zat is. Het zal nog wel ff duren voordat we ‘om’ en allemaal wakker zijn, maar ik heb ook het gevoel dat het de goede kant uitgaat!

  Antwoord
  • Ans

   Flauwekul, zeker op FB gelezen dat Hillary een oorlog wil starten. Het gevaar en de invloed van foutieve berichten op FB is de afgelopen dagen meermaals in het nieuws geweest, ihkv de campagne.
   We gaan het beleven, de positieve krachten blijven doorgaan, maar al individu heb je weinig in de melk te brokkelen. Het worden boeiende tijden, maar vrolijk wordt ik er niet van.

   Antwoord
 4. Werner

  Dat is mooi gezegd allemaal en ik voel jouw intentie. Natuurlijk zal er binnen dit huidige systeem geen betere wereld ontstaan, maar pas als dit huidige systeem z’n bestaansrecht verloren heeft. Een proces dat Hillary misschien zou vertragen… maar of Trump het versneld??…
  Onder Trump voorzie ik dat er op kortere termijn meer leed zal komen en er meer slachtoffers zullen vallen (o.a. vreemdelingenhaat/agresieve commercie/onwetendheid (domhouden)) etc.
  Maar ik denk dat enkel de bevolkingsgroei met daaraan gekoppeld het uitputten van grondstoffen en daarbij vruchtbare bodem in lijn met hoe deze mensenmassa om gaat met de aarde (in de huidige vorm van de aarde), de werkelijke kookplaat is die de aarde/maatschappij zal doen overkoken.

  Antwoord
 5. Francine Huygen

  Ja zo voel ik het ook aan, al een heel lange tijd. Die NWO waar we zo bang voor zijn kan ook een nieuwe NWO voor allen zijn, tesamen met hetzelfde doel om ons eigen geluk te maken.

  Antwoord
 6. Berry

  Dit relaas schijnt geschreven voor een klein deel van de wereldbevolking. Het merendeel behoort NIET tot de economische ‘bofkonten’. Die zullen dan wel gelukkig moeten zijn, volgens de gedachten lijn en redenatie in dit artikel.
  Mag ik dit ‘verhaal’ dan ook naar het land der Fabelen verwijzen. Mag dat? Hoewel ik een ieder veel liefde en het beste wens.

  Antwoord
 7. Zoef

  Oogkleppen? De wereld valt van ellende uit elkaar! Er is nooit zo veel vernietiging geweest van de aarde als de laatste tientallen jaren, mensen en natuur samen. Mensen als Trump dragen hiertoe in grote mate bij.

  Antwoord
 8. De Hond

  Misschien een fan van Cruijf, dat ieder nadeel z’n voordeel heeft, en we slapen lekker verder…..

  Antwoord
 9. Lucien

  Verander de wereld en begin bij je -Zelf. De wereld shift zit In ons. Van het hoofd in het hart. Het bewijs kun je alleen in je voelen. Dit kunnen de meesten hier nog niet , onderanderen omdat ze te druk zijn met buiten zichzelf te kijken, de misere en oorlog mee te voeren door het te veroordelen en in de negatieve sroming mee te gaan. Niet bewust zijnde dat we als mens alleen invloed op onze directe omgeving hebben. Als we daar acceptatie, respect, tolerantie, compassie etc oeffenen dragen we bij aan de positieve lading van het collectief. Al het andere is bull shit en niet betrouwbaar! Wat Trump ook zal doen…. hij is de man waarop we zolang gewacht hebben. De joker. Weerspiegeling van de gemeenschap… stoelriemen vast. Het gaat er vanaf nu om hoe sterk je echt een betere wereld wilt, en wat je daar voorover hebt. In mijn wereld gebeuren prachtige dingen. Mensen komen dichter bij elkaar en enorme positieve stromingen bewegen zich achter de schermen van de negatief geprojecteerde poppenkast. Wakker worden betekent doorkrijgen dat je als individu de keuze hebt. Aan welke kant sta je werkelijk. Aan de kant waar je je aandacht op richt. Ik ben positief, voel menselijkheid en Liefde. Dat kan niemand me afnemen

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

Human Design Insights #1: Het Solar Plexus centrum

Het Solar Plexus (Zonnevlecht) centrum is de emotionele golf. De beweging van uitzetting en samentrekking die we voelen als emoties. Wat er ook in het Nu bestaat, het emotionele centrum vergroot het, zodat het niet aan onze aandacht kan ontsnappen. Zo is het een...

Human Design Definitielijst

Human Design Definitielijst

Definitielijst Human Design: De wetenschap van differentiatie, in de wereld gebracht door Ra Uru Hu. De kennis die illustreert hoe elk mens uniek is in het functioneren van hun energetische systeem. Human Design combineert oeroude wijsheden met moderne wetenschap. Het...

De Schaduwkant van de Projector

De Schaduwkant van de Projector

Waarom hebben we het over de schaduwkant? Wat voor goed kan dat doen? Is dit niet ontmoedigend? Waarom kijken we niet gewoon naar het licht en bekrachtigen we de goede dingen? Er wordt veel geschreven en gezegd over Projectors. Mijn meest gelezen artikel zit vol...

Ariane – Human Design analist & coach

Ik ben hier om te begeleiden en te inspireren. Human Design kwam in 2009 in mijn leven, nog voor mijn eerste reis naar Azi√ę. Het is zo een altijd-aanwezige lens geweest waardoor ik diepere lagen van het menselijk bestaan zie. Na het afronding van mijn universitaire opleiding Culturele Antropologie, was ik van 2014 tot 2018 in opleiding bij Alokanand Diaz (Human Design Republic) en de¬†International Human Design School.