Manifestor Wake up Call

Manifestors, ik spreek jullie nu direct aan. Je hebt een belangrijke beslissing te maken. Neem deze beslissing niet zomaar.

Ben je geen Manifestor? Lees mee en je zult veel leren over de Manifestors om je heen.

Manifestors – wow, waar zal ik beginnen? Het is eigenlijk best simpel. Je hebt superkrachten. Je hebt capaciteiten die geen ander type heeft, en waar alle andere types naar verlangen. Dus besef allereerst je zegeningen – en realiseer je dan dat je een beslissing hebt te maken in het leven.

✲✲✲

Gebruik je je krachten ten goede of ten kwade?

✲✲✲

Dit lijkt misschien een gekke vraag, maar het is van uiterst belang. Het bepaalt alles.

Het effect van het gebruiken van jouw kracht “ten kwade” is heel reëel. Denk aan de koningen en koninginnen van vroeger en het land en de mensen die ze veroverd en vernietigd hebben. Of denk aan Manifestors uit meer recente geschiedenis – George W. Bush, Vladimir Putin, Adolf Hitler – en het impact dat zij hebben gehad op deze planeet.

Wanneer een enkele Manifestor hun krachten ten goede gebruikt, kunnen ze al de loop van de evolutie van de mensheid veranderen. De oprichter van Human Design, Ra Uru Hu, was een Manifestor wiens impact nog steeds elke dag mensen doet realiseren wie ze werkelijk zijn. Al Gore was ook een Manifestor – je herinnert je vast “An Inconvenient Truth” en hoe het ons de ernst van klimaatverandering deed realiseren.

Wat is precies die Superkracht die Manifestors hebben? De capacteit om onafhankelijk een impact te maken. De kracht van een Manifestor is dat hun energie geen hulp of toestemming nodig heeft om grenzen te overschrijden. Manifestor energie kan iets uit het niets creëren, uit pure kracht. Manifestor energie beweegt vanuit het krachtcentrum (het ego, solar plexus of wortel centrum), direct naar de oppervlakte. En met zulke kracht dat het daar niet stopt. Als een raket, barst hun energie voorbij de oppervlakte van hun fysieke wezen en vuurt op alles in hun omgeving in.

Generators moeten op deuren kloppen, Manifestors barsten gewoon naar binnen. En de respons die ze zullen ontvangen is “Oh, ok, hallo, ja, kom maar binnen dan!”

Ze zijn als een vuur dat altijd brang. Dit vuur varieert van een vlammetje dat licht kan geven aan hen eromheen, tot de explosie van een atoombom, dat alles in hun omgeving vernietigt.

Ik spreek hier niet luchtig over, want er is niets luchtigs aan de kracht van een Manifestor. De Manifestor energie gaat voorbij wat we ons kunnen voorstellen. Ze kunnen gebeurtenissen forceren, ze kunnen mensen dwingen. De kracht van een Manifestor is zo sterk dat er simpel geen keuze is voor de ander. Ik herhaal nog maar even – de kracht om iets uit niets te creëren.

Dus nogmaals, het is cruciaal om te kiezen of je jouw kracht ten kwade of ten goede gebruikt. Wat is het impact dat je maakt? Vermoord je of heel je? Verspreid je liefde of haat? Voor geen enkel ander type is het van meer belang om bewust te zijn van hun staat van zijn dan voor Manifestors. Want een Manifestors zal hun intentie direct gereflecteerd zien in hun omgeving. De energie komt direct naar de oppervlakte. Dus wat er binnin hen gebeurt, wordt in de wereld om hen heen gemanifesteerd.

Wees er dus bewust van wat er in jou gebeurt – van top tot teen – en zie hoe het in jouw omgeving gereflecteerd wordt. Niets overkomt je. Jij overkomt jezelf. Alles wat er op je af komt, jij bent het zelf.

De keuze die je hebt is een keuze die je elk moment maakt. De keuze maak je door te informeren. Heb je iets nodig? Informeer. Kom je een obstakel op je pad tegen – iets of iemand die tussen jou en jouw doel staat? Informeer. Weet je niet wat je moet doen of hoe je verder moet? Informeer.

✲✲✲

Laat mensen weten hoe je je voelt. Laat ze je diepste verlangens kennen. Onthul je strategieën, je plannen. Laat je Werkelijke Zelf zien, in plaats van de versie die je met je hoofd hebt gefabriceerd. Doe niet wat je denkt dat het probleem uit de weg zal ruimen, maar vertrouw erop dat wanneer je informeert vanuit jouw waarheid, het pad vanzelf vrij gemaakt zal worden.

✲✲✲

Niet informeren betekent kiezen voor het Kwade. Het betekent dat je kiest om jezelf te isoleren van de wereld en dat je in de richting van je doel beweegt zonder enig oog voor wat er om je heen gebeurt. Vertrouw mij maar, op deze manier kom je een hoop weerstand tegen. Door te informeren ruim je deze weerstand gemakkelijk uit de weg. Als je weigert te informeren, of je bent je er niet van bewust dat dit nodig is, dan zal de weerstand het je heel moeilijk maken.

De meeste Manifestors reageren op weerstand met boosheid. Ofwel ze projecteren hun boosheid naar buiten, en verbranden anderen ermee. Of ze projecteren het naar binnen en verbranden zichzelf. Vergis je niet, als je kiest voor boosheid, is dit wat je zult zien in de wereld om je heen. Als je boos bent, is de hele wereld net zo boos als jij. Hoe bozer je bent, hoe meer boze weerstand je zult tegenkomen. Dit betekent dat je je hele leven zult vechten. Alle boosheid die je anderen geeft, zal je verdubbeld terugkrijgen. En dan investeer je al je energie in hen proberen te verslaan – maar het is een eindeloze strijd.

Want je vecht alleen maar tegen jezelf en jouw afwijzing van kwetsbaarheid.

Als je in de illusie leeft de rest van de wereld onwaardig is om geïnformeerd te worden over jouw grootsheid, maak je een grote fout. Jij creëert jouw realiteit. Voor niemand is dit meer waar dan voor Manifestors. De energie die in jou leeft, manifesteer je direct in de wereld om je heen.

Je krijgt precies wat je geeft. Als je overal weerstand tegenkomt, is dit een teken dat je je verzet tegen jezelf. Want niets en niemand heeft de kracht om jou te stoppen – behalve jij zelf. De enige die een match kan zijn voor Superman, is Superman zelf. Door te vechten tegen jezelf, creëer je een wereld van Supermannen om je heen. Je geeft alles de kracht om jou te bevechten. En dat zullen ze ook doen.

Wanneer je informeert, bewegen ze zo van je pad. Ze zullen zelfs klaarstaan en blij zijn om jouw te steunen in alles wat je nodig hebt.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is stoppen met denken dat de wereld tegen je is. Er is geen reden om te vechten, er is geen reden om boos te zijn. Wanneer je leert om te informeren over elke stap die je neemt, beweeg je in vrede door het leven en creëer je de realiteit die je wenst te zien. Het impact dat je zult hebben is niet voor te stellen. Je bent een Koning, een Koningin. Je bent hier om grootse dingen te doen. Je bent hier om al je dromen te realiseren – en beter!

✲✲✲

Als je een Manifestor bent en nu denkt als je dit leest – dit kan niet over mij gaan. Ik heb deze kracht niet. Ik ben geen “Superman.” Dat betekent dat de weerstand het gevecht heeft gewonnen. Je eigen verzet tegen jezelf heeft je kracht vernietigd. Het heeft je gereduceerd tot een Schaduw van je werkelijke Zelf. En dit is jouw Wake Up Call.

Je ziet een wereld om je heen van mensen die inschikkelijk en afwachtend zijn. Mensen die de autoriteit voor hun leven buiten zichzelf plaatsen. En je bent gaan geloven dat dit jij dit ook bent. Dit is niet waar.

Jij bent hiet niet om dag in, dag out in dezelfde baan te werken. Jij bent hier niet om “normaal” te zijn. Jij bent hier niet om ook maar iets te doen wat je verteld wordt. Jij bent jouw eigen autoriteit. Jij bent hier om een impact te maken.

Jij bent bijzonder. Jij bent anders. Alles wat je altijd droomde dat je kon zijn, dat is wie je bent.

Dus kom uit die stoel en creëer je eigen leven! Wacht niet tot het naar je toe gebracht wordt. Dat wordt het niet. Je kunt je hele leven blijven wachten, maar dat is niet waar jij voor ontworpen bent.

Je bent als een haai die een boom probeert te beklimmen. Het ziet er idioot uit onderaan die boom, spartelend, het krijgt niets voor elkaar. Dus spring in de oceaan en ontdek dat je een moordmachine bent!

Laat je hoofd je niet langer wijsmaken dat je iets anders bent dan Pure Kracht. Het hoofd heeft geen idee! Het is absoluut niet in staat om beslissingen te maken. Het heeft geen macht om jou te bewegen. Het is heel goed in doen alsof het beslissingen maakt. Het ontrafelt alles wat je doet en alles wat je ziet in oneindige ideëen, plannen en redenen. Het enige wat dit dient is de illusie dat jij het niet waard bent, niet geliefd bent, of niet krachtig bent. Het hoofd heeft namelijk niet de Kracht die het lichaam heeft – en het kan zich niet voorstellen dat het ooit goedkomt als je je werkelijk overgeeft aan het lichaam.

Het begrijpt niet, dat je alles voor elkaar kunt krijgen, als je maar informeert.

Je bent Moses, die voor de Rode Zee staat. Zodra je de Zee laat weten dat je erdoor wilt – zal jouw impact het water scheiden en jou toestaan om moeiteloos door te bewegen.

Het verstand is hier om de Innerlijke Autoriteit te erkennen. Alles wat het leert en alles wat het denkt staat enkel in dienst hiervan. Het leert het onderscheid tussen Uiterlijke Autoriteit (erkenning) en Innerlijke Autoriteit (actie). Leer je verstand om jouw Innerlijke Waarheid toestemming te geven om de leiding te nemen. Het is niet nodig om alles te analyseren. Het is nutteloos om alles opnieuw en opnieuw te overdenken, in een poging te ontdekken wat goed en wat niet goed is gegaan of hoe je het de volgende keer anders zou moeten doen. Het lichaam weet het.

Wanneer je het toelaat, kun je moeiteloos bewegen en in vrede de wereld informeren over jouw intenties.

Nu weet je dit. Er is geen ontkennen meer dat je verstand geen deel heeft in jouw handelen. Er is alleen maar Jij. Dus waar kies je voor? Goed of Kwaad? Informeren of verzetten? De wereld helen of het vernietigen? Het is aan jou.

✲✲✲ Jij bent de Schepper van jouw Universum ✲✲✲

Handel ernaar.

De verschillende soorten Manifestors.

✲ Emotionele Manifestor: Jij creëert vanuit jouw passie. Je creëert drama. Van ecstase naar wanhoop, je buien bepalen je leven. Geef je over aan de emotionele golf en neem je tijd.

✲ Ego Manifestor: Jij creëert wat je wilt. Niet wat je denkt wat je wilt; wat je echt nodig hebt. Je bent een materialist. Het leven gaat over geld en waarde. Alleen dat wat je kunt aanraken is waar. Own dit en leer te creëren vanuit jouw pure wilskracht.

✲ Wortel Manifestor: Druk en stress regeert jouw leven. Dus leer ook te ontspannen. Je hoeft niet altijd bezig te zijn. Manifestatie is een indirect proces. Dus geef je over aan dit proces en laat de energie stromen waar het gaat.


✦ Wil je meer weten over jouw design? Bezoek mijn readings pagina of stuur me een bericht.

✦ Meer over Manifestors: Een interessant – anderssoortig – artikel over ManifestorsEen artikel over Aura’s, belangrijk om meer over te weten voor Manifestors. Een video en een andere video van Ra Uru Hu over Manifestors.

✦ Ben je een Manifesting Generator? Dan is jouw design heel anders dan dat van een Manifestor! Lees mijn artikelen over Generators en Manifesting Generators om meer te weten over degenen waar je impact op hebt.

33 Reacties

 1. Mates

  Very nice, I read it for 20times 🙂 it is hard to understand it for life when you have 38th.All my life I know about power, but alwais I say take it off…,manifestor 4/6

  Thank you.

  Antwoord
 2. Libby

  Wow!!!! Thank you so much. I am sending this immediately to a manifestor I know.

  Antwoord
 3. Vahina

  I’m reading this right on time !!!! I’m a manifestor 5/1 and it’s not easy everyday ! I ll make it easier !
  Thank you for this wake up call !
  V .

  Antwoord
 4. Michael Bauman

  I would like to know more ways to Love the manifestor in my life. How to let her know I want to support all of who she is and becoming. Do I ask directly, what do you want, what makes your heart and soul light up? What are your needs? What am I doing wrong?

  With loving support,

  Michael Grace

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Michael, beautiful question. And you answered it yourself. Just let her know what you want – then she can ler you know what she wants as well. Manifestors like directness. By asking her to inform, she can give herself more and more space each time she expresses what she needs. You can give her space to grow. ❤

   Antwoord
   • Michael Bauman

    Thank you for this support. It sounds just right. Other insights for loving my manifestor female partner ?❤️

    Antwoord
  • Kathaleen

   How wonderful it is Michael that you desire to know and support the Manifestor in your life. Don’t ask a Manifestor a question. Questions are confusing and push them into a Generator mode. Inform the Manifestor what you would like to know by using phrases such as ” I am interested in knowing……. I would like to know………. I wonder what or how I can support you. It would be helpful if I know, knew……….” Inform using I messages other than asking a direct question. By informing, the Manifestor can more easy access their truth and communicate from an authentic place. They could say” I’m not ready to talk about this or I would like to ponder this for a while or give you very clear information specific to what you would like to know. FYI I am a Splenic authority /Ego 5/1 Manifestor

   Antwoord
  • Alvena nelson

   Inform your interested in them. Let your inner authority respond if your a generator. If you wish to get an intitiated opening, inform your willingness to respond.being a manifestor I love if someone loves my gifts. I love the other for loving what they respond to with energy of inspiration or joy for opportunity’s.
   Always respond after the meeting with how your working in response to new input from them. I delight in bringing newness to your world, it is all the return I need to love who I am in your life.
   I am a manifestor 6/3 , maybe we all work a little different? When others join me in the doors I kick open willingly, I do not feel alone, I come alive and walk through thier room with them , hopefully without resistance, admiring all thier treasures, I am inspired by thier secret treasures and want to work with them to take what is rightfully theirs. thier true inheritance. X

   Antwoord
 5. Mahima

  Thank you for this article!! It’s very powerful, almost scares me:) I’m a Manifestor 6/2 (spleenic) I don’t know if that means I’m an Ego, Emotional or Root Manifestor? I’ve read your article on Projectors as well and sent it to a few that could use help in taking time to ‘rest’. I also feel that Manifestors need rest as well … I stay up very odd hours and sometimes skip a nights sleep!! I’m really wanting to get to bed earlier and up earlier … as I feel I’m more energized in the AM (if I’ve had sleep:) I’ve done MANY things/careers/relationships in my life .. now ‘off the roof’ and been sorta lost … Not making much of an impact and not sure WHERE or WHAT my Passion is at this time? As I mentioned … I’ve already done SO MUCH and have had an impact when I did those things …. Wondering how I KNOW what’s next or maybe time for rest or retirement? I’m likely older (chronologically) than anyone else here:) Also I just started dating a man who is a MG and I’m hoping that will work out … and not ‘wear me out’ … from what I’ve read about MG or G’s …. 🙂 Thanks again for all of your sharing!! Blessings DearOne!! Mahima ~

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Mahima, yes, you are right, Manifestors need a LOT of rest with their open Sacral as well. An open sacral is simply undefined in the ways of energy. This means no regular schedule, no 9 to 5, and a lot of rest is needed. Bursts of energy, and rest and introspection with you. I really recognise your wonderings. I would love to do a reading with you – I am sure we can get you some clarity on the situation when I tune into your chart and your needs at this time. Let me know if you are interested. Thanks for reading my articles – I am happy they were helpful for you! Blessings in love and light, Ariane

   Antwoord
 6. Mariana

  Hi,

  I just found out I am a manifestor, with all kinds of gates open ???? No idea what this means, as I am pretty bad with digits and numbers in the chart :0( It makes a lot of confusion in my life now and dont know how and when to “inform” people about what I need/want, as it is extremely hard to be more open to others due to past negative experiences. Please how do I inform and find strength to keep manifesting good stuff !

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Mariana,

   the best way I can answer this for you is in a reading of your chart. Please contact me about this, as I am sure it will help you along.

   Antwoord
 7. Binh-an Nguyen

  I see you noted 3 different kind of manifestors, what about the intuitive manifestor?

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   A Splenic Manifestor is either an Ego Manifestor or a Root Manifestor, because only the Spleen connected to the Throat does not make one a Manifestor.

   Antwoord
 8. Elizabeth

  I keep reading about this superpower to create anything I want, but the thing is – I don’t want anything. Contradiction to the whole human design theory.

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Absolutely. “To want” is for me a way to point that which LIVES inside us. That which feels true, real, authentic. Our Heart’s desire, our core’s craving, our deepest need. To want, to need, to desire, it is ways to be open to a future that contains MORE than what is here now.

   To want does not refer to the Ego Willpower, but to the inner calling that is in each of us, shining light on the path we take in life.

   Antwoord
 9. Oliver

  I still don’t know what to do or where to start.

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Start no where, you will end everywhere.

   Antwoord
 10. Nikki

  Wow…how inspiring this is! I’m just finding out about myself…

  I’m a manifestor 4/6 splenic

  I have no idea what most of that honestly means? Lol

  I’ve ALWAYS felt I was meant for WAY more then this life I had. I know this sounds horrible…but I’ve always Felt powerful, capable of amazing things. I have no idea how to DO that…minus you know manipulation and such, and I won’t do that. I can’t stand the idea of international harm, or any of that. But I KNOW I can accomplish amazing things, and change this world…any help or direction on how to tap into this amazing power would be Wonderful.

  God bless!!!

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Your time will come! Remember how amazing you are and everything unfolds from there. Bless you <3

   Antwoord
 11. Jona

  Wow this article.was so helpful, it touched my heart. Actually it feels difficult somehow to inform, most of the time I say “that’s not your business”, but I’ve see I don’t have to pour my inner vision totally, just discover to others a part of the process that is beneficial to them too… Then I’m out and about to do it!

  Antwoord
 12. Nellie

  Hi Ariane! My interest for Human design is new, but the little info I have gained have given me a lot of “aha’s” and “oh’s”. Mixed with a seanse of sorrow and panic. Almost like a burden..

  I am a 4:1 splenic Manifestor with defined heart – and I feel utterly lost. I have always had “exessiveness” inside me, a lot of wants and needs, and a lot of information and urge to influence – but feel lost in the hows. I tend to feel stuck, and not able to actually manifest. I dont know how to make a good living without working like a generator. How to welcome the “greatness” of what I feel I have deep inside. It feels wierd writing about this. But I always felt the typical life is not for me (altough I am very outgoing and not as closed as what I read manifestors usually are. Is this the normal burden of a manifestor? How do I get in flow with my authority so I can do the work which I am set out to do?

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Nellie,

   Thank you for your reaction! The key to unlocking your greatness is in the small steps. Start being a little bit greater every day. Don’t demand massive life changes from yourself but start honouring yourself in small ways.

   Whenever you feel like you have a choice between sharing what happens within you and keeping your thoughts and feelings to yourself – see if you can decide to open up rather than stay closed and barging on by yourself.

   Whenever you feel a specific instinct about something, like what to buy in the grocery store or a person you are talking to. Decide to trust it rather than disregard it. And just see what happens.

   Choose to trust rather than to fear. In those small moment. Then you are teaching yourself how to do it in bigger moments as well.

   Start small, and then you will slowly start to move from your authority much more easily.

   Please do let met know if this is helpful and if you have any more questions.

   With love,

   Ariane

   Antwoord
 13. Vanessa

  Dear Ariane,

  I’m a 2/5 emotional Manifestor, thank you for this wake up call!! really resonate with it.
  Am reading the book “A revolution of One” by Mary Ann, I felt that I’m conditioned deeply, being shy, get irritated and angry easily.. Knowing you are a manifestor, I would like to seek your views on how to undergo this deconditioning process.
  As a emo Manifestor, I know that I need to wait for emotional clarity, then inform..
  But I’m really confused how to start it… Shall I inform them i’m starting this experiment, and tell my closed friends and family NOT to ask me and tell me to do anything? even small things like where to go for dinner? buying groceries etc.
  Would appreciate for your advice! thank you.

  thank you.

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Vanessa,

   I am actually not a manifestor so I cannot speak from experience. I do believe the key to a supporyive environment for ever manifestor is BEING VULNERABLE.

   Don’t tell people what to do, inform them about your needs instead.

   It is not about you telling others how to treat you, but about you recognising what you need. If you don’t want to do groceries, share with them how you feel. Express the frustration and anger you feel. Explain to them what is happening within you.

   The transformation for the manifestor is not about what you do, it is about how you feel. Do you feel comfortable in your space? Then you are doing well. Do you feel uncomfortable? Talk about it. As lovingly and as vulnerable as you can.

   Let me know if this is helpful or if you have more questions!

   With love,

   Ariane

   Antwoord
 14. Chelsea Holman

  Thank you for this read! I am a female 4/6 emotional Manifestor, and learning about human design has been such a validating experience – to my truth. I feel very selfless and love to help others, but if anyone tries to take away my freedom, or expects me to live within “the lines” i just can’t do it.

  Do you have any advice or references for Manifestors dating or married to generators / manifesting generators? My partner is a MG and the basis of most of our differences, is the difference in our energy types. Human design has been super helpful in us understanding the differences in each other.

  Continuing stepping into your power Manifestors! And ALWAYS live your truth 🙂

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Chelsea, thank you for your contribution!

   I would say the most important thing in Man/Gen relationships is respecting each other’s boundaries. You can flow beautifully together at times but you also need to be able to have your own movement as an individual. If either or both doesn’t feel comfortable in their own space, they will take it out on the other and it will create perpetual conflict.

   So respect each other’s yesses and no’s unconditionally, without question.

   Better to respect a boundary that is later adjusted then to take space from the other that they are not actually able to give.

   It is all about consent. Are you both fully saying yes to the energy and space you are sharing?

   If not, then there will be friction that will become too painful over time.

   Let me know if you understand what I mean and if you recognise any of this from your daily life. If you have further questions or comments, do not hesitate to share.

   With love,
   Ariane

   Antwoord
 15. Geraldine

  Ohhhh thanks thanks thanks for those inspiring words !!! I can’t describe what made me feel as a Splenic Manifestor feeling stucked lately.
  I will read it at least once a day …I needed to read it so much and train my mind to manifest

  Antwoord
 16. Rositsa

  Rather inform her how you feel, what you feel like doing, what intentions you have, etc. instead of asking questions, as questions are stopping the Manifestor’s flow and honestly make me angry, cause I usually have no idea what is my next step, as the emotions swing. I’m an emo Manifestor 6/2 ,just FYI.

  Antwoord
 17. maria

  I,m a 3/6 Emotional Manifestor.
  I just discovered the Human design. I,m very surprise how much I match with the descriptions about maniferstors.
  I,m reading here and there that our key is showing others our vulnerability (by informing our needs and wishes) and this honestly is very scary for me. If I built a kind of jail around me is just because I coudn.t handle the pain and frustration. So, why now would be different? Manifesting others my wishes doesn.t mean I will be able to manage better their No and rejection in a better way.
  Some ideas? How/where can I start without putting myself in a painful position?
  Pd. Thanks a lot for all this information (not only in this web but in general)

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Hi Maria, what a great question. Being vulnerable is really the hardest thing to do because we learned to protect ourselves for a reason. The world can be harsh and punishing so we teach ourselves, unconsciously, to avoid being confronted with negative responses.

   It is very smart to ease yourself into it. By that, I mean, start small. Talk about small things. Tell someone about the groceries you did, about a dog you met, about the dishes. Then pay attention to what you say, how you feel when you say it. Maybe there are things you want to say, that you hold back. Maybe there is something you don’t want to talk about, but the other person keeps pushing about it.

   When you pay attention in small situations, you can start making small decisions about showing your truth. Then when it becomes more of a habit, you can begin experimenting with big stuff too.

   Let me know if there is more you would like to discuss or have questions about.
   Much love,
   Ariane (connect@eraani.nl

   Antwoord
 18. Utah

  Hi Ariane. I’m an Emo Manifestor and I can understand in parts what you are trying to communicate to Manifestors here. But I have to say that I disagree on some things:
  “Not informing means choosing evil.”
  Manifestors are not “EVIL” when they are not informing. It’s just Manifestors in the Not-Self and probably also “Manifestors” who do not know a lot about living the HD experiment. From my point of view “good” and “evil” are just judgemental mind-positions, made up by the conditioned logical-mind trying to somehow describe the world out there.

  “…So jump into the ocean – and you will realise that you a damn murder machine!”
  And Manifestors (nor sharks) are “damn murder machines” (!). That’s really a not very appropriate picture and it would have been nice if there could be other words to point out what you want to say here.

  And Manifestors don’t “create something out of nothing”. Their repelling aura is able to move the Maja by: repelling it. Impact is based on and in aura mechanics, not in some magic manifesting abilities.

  Thanks anyway for your article and your approach to wake up Manifestors to their “power”. I wish you all the best on your journey.

  Antwoord
  • Gebruiker avatar

   Thank you for your contribution. I agree with you that some of my wording is quite imperfect. At the time I wrote this (four years ago) I went with what came to me. I would put many things very differently if I were to write it again at this current time. I am not changing it now, because the article is what it is and I believe it is effective as it is.

   When I say evil, I don’t mean that manifestors are actually by definition evil. However, there are a great number of manifestors who did in fact go on to do evil things. It is an extreme way of putting it, but that was my way of impressing upon the reader the magnitude of their choices, even only for themselves or their own immediate surroundings.

   I do agree on the term damn murder machine… It’s uncomfortable for me too. I don’t remember why I chose that. Maybe because it is an exciting image? Some sharks, however, are definitely murder machines – nature made them that way. Meat-eating humans are too, though not of their peers. I guess the image of a race car or a rocket or something would have been better.

   Then finally, we’re going to have to agree to disagree on the creating out of nothing thing. I don’t think it is just repelling the Maia that brings forth creation. Having said that, nothing ever comes out of nothing, so I do agree that it is not pure magic that happens.

   Thank you for your critiques. I don’t do well with criticism, so it was great to have this challenge and move through it.

   I am glad the article was meaningful for you either way.

   Much love, Ariane

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

Human Design Definitielijst

Human Design Definitielijst

Definitielijst Human Design: De wetenschap van differentiatie, in de wereld gebracht door Ra Uru Hu. De kennis die illustreert hoe elk mens uniek is in het functioneren van hun energetische systeem. Human Design combineert oeroude wijsheden met moderne wetenschap. Het...

De Schaduwkant van de Projector

De Schaduwkant van de Projector

Waarom hebben we het over de schaduwkant? Wat voor goed kan dat doen? Is dit niet ontmoedigend? Waarom kijken we niet gewoon naar het licht en bekrachtigen we de goede dingen? Er wordt veel geschreven en gezegd over Projectors. Mijn meest gelezen artikel zit vol...

Ariane – Human Design analist & coach

Ik ben hier om te begeleiden en te inspireren. Human Design kwam in 2009 in mijn leven, nog voor mijn eerste reis naar Azië. Het is zo een altijd-aanwezige lens geweest waardoor ik diepere lagen van het menselijk bestaan zie. Na het afronding van mijn universitaire opleiding Culturele Antropologie, was ik van 2014 tot 2018 in opleiding bij Alokanand Diaz (Human Design Republic) en de International Human Design School.