Blog

Pray for Standing Rock

img_8484
Blog

Pray for Standing Rock

This post is also available in: English (Engels)

Wat ik zie gebeuren in Standing Rock is de ineenstorting van het corrupte, onrechtvaardige Amerikaanse systeem. We hebben geen idee hoe ongelofelijk corrupt dit systeem werkelijk is. De leugens die ze vertellen, het geweld dat ze plegen, de mensen die ze vermoorden, de schoonheid die ze vernietigen. Alles in de naam van de grote leugen van The American Dream. Het is geen droom die ze verkopen – het is een nachtmerrie. En ze verkopen het goed,

Toen ik de posters met “Black Friday” in de ramen van alle winkels in Rotterdam zag hangen, realiseerde ik me hoe de macht van deze nachtmerrie de hele wereld heeft overgenomen. In de verste uithoeken van deze Aarde, kun je het vergif dat Coca Cola heet kopen. De American Dream heeft deze wereld overgenomen. Het is een imperium dat ons heeft overwonnen onder de vlag van Vrijheid en Democratie. Beide enkel nog een Illusie.

“Het machtigste land te wereld” – dit zou niet een ding moeten zijn. Maar het is nu de werkelijkheid waarin we leven. De U.S.A. zetten de toon. Zij bepalen het politieke klimaat. Zij bepalen wie mag blijven leven. Welk land legitiem is en welke niet. Welke kwestie bekend wordt gemaakt, en welke verborgen blijft. Dit is niet okay en er is een einde aan het komen aan onze tolerantie van dit systeem.

Daarom ben ik zo blij met de illusies die onze planeet regeren. Ik ben zo blij met de horror waarmee we worden geconfronteerd. Want eindelijk krijgen we te zien wat er werkelijk gebeurt. De leugen wordt blootgelegd. En de Waarheid wint altijd. Liefde overwint altijd. Dat is wat er gebeurt met deze protesten, met al dit vreselijke geweld, chaos, en lijden dat steeds meer naar de oppervlakte komt. Liefde is aan het winnen.

Ik hoor telkens een liedje in mijn hoofd wanneer iets Amerikaans tegen kom (en dat is vaak).

♫ Bye, bye, big American lie. ♫

Ik heb mij een tijd op een afstand gehouden van deze gebeurtenissen. Nu voel ik mezelf energetisch meer bij betrokken worden. Ik ben een onderdeel van deze revolutie – hoe klein mijn deel ook is. Mijn energie draagt bij aan het collectief. Ik voel mijn ziel bidden. Bidden dat ik mijn bijdrage mag leveren. Bidden dat ik van dienst mag zijn. Bidden voor het welzijn van hen die vechten. Bidden voor hun succes.

We komen als Mensheid samen in onze woede over de onrechtvaardigheid die we zien. Ik hoop dat we steeds meer ook kunnen samenkomen in Liefde.

Het is hoog tijd dat we elk onze individuele Macht belichamen en onze individuele verantwoordelijkheid nemen voor de staat van onze Wereld.

Het kan verleidelijk zijn om overgenomen te worden door de woede en verontwaardiging – en doe dit zeker voor zolang als dat je dit nodig hebt. Realiseer je ook dat je aan de kant van Liefde, Vrijheid en Rechvaardigheid staat. En belichaam deze waarden. Vergeef hen die kwaad doen. Heb hen die je pijn doen lief. Bid voor hen die je Haat. Het is de enige manier om werkelijk vrij te zijn.

Anders kom je vast te zitten in het spelletje – het spel van goed en kwaad. De illusie van zwart en wit. Beide kleuren zijn de uiteinden van één en hetzelfde spectrum. We komen op deze Planeet om het spel van voor en tegen te spelen – om elkaar uit te dagen om verder te evolueren. Liefde en Haat zijn twee uiteinden van één en hetzelfde spectrum en uiteindelijk zijn ze Eén. Er zijn geen anderen. Er zijn geen partijen. We zijn allemaal aan de kant van de Menselijkheid, de kant van het Leven op Aarde. We zijn Eén.

Dus kies de kant van liefde en omarm alles dat daar bij komt kijken. Inclusief de haat, het kwaad, het onrecht. Dan zul je de weg vooruit vinden die Echt is, Liefde is.

Dat betekent niet, doe niets. Het betekent niet sta erbij en kijk ernaar.

Het betekent dat elke actie die je onderneemt trouw is aan wie jij bent en vanuit een plek van Liefde komt. Wanneer je de andere partij haat, speel je enkel mee in het spelletje. Als je reageert op geweld met geweld (fysiek, verbaal of mentaal), dan speel je nog steeds het spelletje van Geweld.

Liefde is onvoorwaardelijk. Dit is een heel simpel concept. Heb alles lief. Alles. Alles.

Hoe meer je je realiseert wat dit betekent, hoe meer je jouw individuele vibratie verhoogt – en daarmee, de vibratie van deze hele Aarde. Wanneer je stopt met vechten in jezelf, is er een beetje minder geweld in deze wereld. Dat is jouw belangrijkste bijdrage.

Als je van daaruit handelt, zul je werkelijk een verschil maken. You change the Game.

Ik benoem graag een aantal richtlijnen in dienst hiervan:

 1. Zorg eerst voor jezelf. Je kunt pas zorgen voor een ander, als je goed zorgt voor jezelf. Zoals de zuurstofmaskers op een vliegtuig – doe eerst die van jezelf op, en dan die voor een ander.
 2. Check je vibratie en herinner jezelf om dit telkens te doen. Zo ontwikkel je je bewustzijn. Hoe voel je je op dit moment? Voel je je van streek, boos, onverschillig? Vol vrede, vertrouwen, liefde? Wat het ook is dat je ervaart, weet dat het perfect is en laat dat gevoel van perfectie je kern zijn. Vanuit een verstoorde kern kun je enkel verstoring manifesteren. Je creëert wat je bent. Als je uit balans bent met jouw waarheid, breng je meer onbalans de wereld in. Vind dus je evenwicht, je vrede met jezelf. Balans voelt goed, het voelt vertrouwd en ontspannen. Wanneer dat je kern is, creëer je een betere wereld.
 3. Vind jouw rol in het Geheel en stel je er volledig voor open. We zijn allemaal één, omdat we elke een heel specifiek stukje van de grote puzzel zijn die het leven op aarde is. De puzzel functioneert niet als iedereen hetzelfde stukje probeert te zijn. Als je niet weet welk stukje jij bent, kun je jouw rol niet vervullen. Sterker nog, als jij jouw rol niet aanneemt, dan ben je aan het proberen de rol van een ander te vervullen. Hoe vind je jouw rol? Ken jezelf. Accepteer jezelf. Hou van jezelf. Jouw rol is niet wat je denkt dat het is. Het is gewoon wat het is. Sta jezelf toe om te zijn wie je bent. Wat jouw bijdrage ook is – of het nu in de vuurlinie van het gevecht is of het klikken van Like op een facebook post – stel je ervoor open. Ongenoegen, boosheid en frustratie doen geen gunsten. Als je deze gevoelens ervaart, geef je eraan over, laat ze werkelijk zijn en richt ze op iets dat Waar is.
 4. Wees open. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Wat ons morgen staat te wachten, is vandaag altijd een mysterie. We kunnen niet weten wat er gaat komen. Als er vandaag niet is, kan er morgen alles zijn. Maar alleen als je ervoor open staat. Dus sta open voor alle mogelijkheden. Sta onvoorwaardelijk toe wat er is. Weet dat de mooiste kansen om de hoek liggen.
 5. Bid. Zet je intenties. Kies de realiteit die jij wenst, elke morgen als je wakker wordt. Laat jouw innerlijke waarheid je basis zijn. Wees niet bang om te dromen van het grootste, mooiste, beste scenario dat je je kunt voorstellen – en weet dat het zomaar waarheid kan worden.

♡♡♡ Dank dat je hier bent. Je bent perfect. Je bent het waard. Je bent geliefd. ♡♡♡

 

Eraani Pray for Love

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare