Wie ben ik

This post is also available in: English (Engels)

Mijn naam is Ariane Elizabeth Timmermans. Ik ben hier om te begeleiden en te inspireren.

Na het afronden van het gymnasium in 2008, heb ik Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Culturele Antropologie is de studie van de relatie tussen het individu en het collectief. Ik heb als cultureel antropoloog geleerd het alledaagse leven van mensen te observeren, te analyseren en te interpreteren. Ik bekijk hoe individuele beslissingen de collectieve samenleving vormen en hoe collectieve stromingen zich uit op het individuele niveau.

Ik heb gereisd naar Zuid-Oost Azi√ę (2010-2011) en heb twee jaar in India gewoond (2013-2014). Het leven in een samenleving die zo anders was als die waarin ik ben opgegroeid heeft mij een uniek perspectief op de wereld gegeven. Vanuit dit perspectief gebruik ik de onderzoeksvaardigheden die ik op de universiteit heb geleerd, de vitale energie van mijn eindeloze nieuwsgierigheid en mijn vastberadenheid om altijd meer te weten, om in mijn dagelijks leven continu diepere lagen van de wereld om mij heen te ontdekken.

Human Design¬†kwam in 2009 in mijn leven, nog voor mijn eerste reis naar Azi√ę. Het is zo een altijd-aanwezige lens geweest waardoor ik diepere lagen van het menselijk bestaan zie. Na het afronding van mijn universitaire opleiding, was ik van 2014 tot 2018 in opleiding bij Alokanand Diaz (Human Design Republic) en de¬†International Human Design School.

Dankzij Human Design kan ik de innerlijke werkingen van mijn zijn begrijpen. Ik kan mijn Innerlijke Autoriteit herkennen. Ik begrijp nu dat ik de mentale zekerheid waar mijn verstand zo naar verlangt niet nodig heb. Als Zelf-Projecterende Projector vind ik mijn levenspad door het volgen van de richting die mijn lichaam aangeeft. Terugblikkend zie ik dat ik dit mijn hele leven al doe. Dankzij Human Design denk ik niet langer dat ik ergens anders zou moeten zijn dan daar waar ik ben en kan ik rusten in mijn eigen Waarheid. Human Design geeft mij dit inzicht, ik ben degene die dit in elke moment van mijn leven toepast.

Mijn leven is zo een voortdurend experiment met het erkennen van en leven volgens mijn eigen waarheid. Ik leef in toewijding aan de spontaniteit van het leven. Ik pak kansen wanneer ze langskomen en neem rust in de tussentijd. Ik neem uitnodigingen aan wanneer ik mij erkend voel in mijn volledigheid en wanneer er kan voldaan worden aan de omstandigheden die ik nodig heb om te kunnen werken. Dit maakt dat wanneer ik “ja” zeg ik ook totaal aanwezig kan zijn en alles kan geven wat ik te bieden heb. Als dit niet kan, dan ben ik er niet. Zo vind ik mijn pad door het leven.

Ik ben ook autodidact fotograaf en alle afbeeldingen op deze webpagina zijn door mij gemaakt.

 

Eraani Ariane human design rave chart

Ariane – 1/3 Self-Projected Projector on the Right Angle Incarnation Cross of the Sphinx