Testimonials

Veel dank en liefde voor deze mensen die graag hun ervaring met jou delen over hun Human Design reading and sessies met mij.

Deel jouw eigen testimonial hier!


MarleenMarleen van Driel
Manifestor
25 mei 2016

“Een vriendin tipte mij over Human Design en in eerste instantie kwam het wat zweverig op mij over. Toch bleef het mijn aandacht trekken en daarom heb ik Ariane om een reading gevraagd.

 Ik vond het indrukwekkend hoeveel Ariane mij kon vertellen, ik had de diepgang niet verwacht. Ik herkende mijzelf direct in haar uitleg over mijn chart, zelfs (denk)processen waar ik mij normaal gesproken niet bewust van ben, kwamen naar voren.

Hierdoor voelde ik erkenning en het gaf mij inzichten over hoe ik in elkaar zit en ik mij verhoud tot anderen. Eigenschappen waar ik tegen streed omdat ik dacht dat ze anders moesten, kan ik nu accepteren als een deel van mijzelf, ze zijn vaak zelfs mijn kracht. Deze acceptatie geeft mij de ruimte om mijn leven te leiden zoals ik (onbewust) altijd al wilde maar niet durfde. Ik kijk niet meer naar ‘hoe het hoort’, maar naar wat ík wil.

Ik weet nu dat ik de tijd moet nemen voor beslissingen en mijn emoties doorslaggevend zijn. Dit geeft mij rust, en uiteraard is het soms lastig om te wachten. Maar aan het eind merk ik altijd dat het juist was.

 Ik vond het bijzonder fijn de reading van Ariane te krijgen. Ze is open en ontspannen, ze gaf mij een gevoel van erkenning en volledige acceptatie. Dit maakte het makkelijk om alles te bespreken. Ze kon goed antwoord op mijn verdiepende vragen geven en voorbeelden als ik het niet of verkeerd begreep.

 Human design geeft mij erkenning en handvatten. Het breekt je vrij van de heersende standaarden en geeft je de ruimte om te kijken naar hoe je echt bent. Dit is waardevoller dan dat ik mij van tevoren had kunnen voorstellen.”


Jasmijn LabadieJasmijn Labadie
Manifesting Generator
30 March 2016

“Na de reading van Ariane had ik meer helderheid over waar ik me vooral niet mee bezig hoefde te houden. Dit heeft een grote impact gemaakt op hoe ik naar het leven kijk en er mee omga . Het heeft er voor gezorgd dat er stukken in mij konden helen door het rust te geven. En ik meer energie over heb voor waar het er wel toe doet. Ik snap nu wat van mij is en wat van een ander. Ook heb ik meer vrede kunnen sluiten met wie ik ben en hoe ik werk. Dank je wel daarvoor, het heeft mijn leven veranderd.”


IMG_9771Ivon Langeweg
Manifesting Generator
22 March 2016

“De eerste keer dat ik  hoorde van Human Design, was ik sceptisch. ‘Astrologische typologie’ dacht ik en daar ben ik een beetje huiverig voor.
Toch ging ik op aandringen van een vriendin even kijken wat mijn ‘Chart’ dan zou zijn. Eerlijk gezegd leverde het mij niet zo heel veel op: de ingevulde vormpjes met lijntjes er tussen waren nietszeggend voor mij.

Dat veranderde toen ik Ariane ontmoette en een reading van haar ontving. Ik voelde erkenning voor hoe ik als mens en als persoon in elkaar steek. En dat ik leer door over mijn ervaringen te vertellen. Voorheen ervoer ik dat als fout: ik moest leren uit een boek en niet teveel vertellen.

De kennis die ik via Ariane over Human Design heb vergaard via readings en workshops hebben mijn leven verrijkt. Ik begin de vier typen mensen om me heen te herkennen en ik kan nu nog makkelijker erkennen dat er diversiteit bij andere mensen is en soms zelfs hoe het werkt in interactie met mij.

Het ontdekken van mijn Chart in Human Design houdt voor mij in dat ik beter weet hoe mijn lichaam werkt en naar welke signalen in mijn lichaam ik mag luisteren. In iedere situatie functioneert mijn lichaam/gevoel toch weer net anders.
De persoonlijke handleiding, die mijn HD Chart voor mij is, voelt als het kraken van de matrix code: het leven wordt inzichtelijker, niet per se makkelijker. ;)”


Joël LeuwenJoëler
Manifestor
23 February 2016

“In plaats van een aantal snelle en dubbelzinnige vragen, gebruikt Human Design centra, kanalen, poorten, profielen en meer om je inzicht te geven in de complexiteit en diepte van elk individu. Ik kon meer leren en begrijpen, dankzij Ariane’s uitleg over hoe Human Design tweedelingen van goed en slecht, vervulling en falen en zelfs krachten en zwakheden overstijgt. Ariane hielp me al deze concepten de accepteren en gebruiken. Ariane is één van de meest competente en zorgzame Analysten. Ze deelt haar eigen levenservaring en ontgonnen kennis, om aan jouw levensgeluk bij te dragen.”