Human Design

Jij bent uniek en perfect zoals je nu bent. Er is niets mis met je en je doet niets fout – nooit.

Human Design helpt om de ‘ware’ Zelf te zien die
onder al onze overtuigingen verscholen is.

Wat is Human Design?

Wat als dat wat jij denkt dat mis met jou is eigenlijk je beste kwaliteit is? Dit is wat Human Design kan laten zien. Het laat zien hoe we niet hoeven te zijn wie we denken dat we moeten zijn.

Van jongs af aan zijn we overtuigd dat er iets mis is met ons dat we moeten fixen. Human Design brengt ons terug naar de blauwdruk van hoe we in elkaar zitten. Het toont aan dat er niets mis is, maar dat we simpelweg niet zijn geleerd hoe we kunnen functioneren als het uniek ontworpen wezen dat we zijn. We zijn een alternatieve versie van onszelf geworden om in deze wereld die op z’n kop staat te passen.

Gebruiksaanwijzing van je energetisch systeem

Human Design laat ons zien wat er plaats vindt in ons energetisch system en hoe we geconditioneerd zijn om dit te ondermijnen. Het legt de uit angst geboren strategieën bloot die ons helpen overleven. En het vertelt ons hoe we ze kunnen ontmantelen.
De Human Design chart staat centraal in dit proces. Het is een schematische weergave van de innerlijke werkingen van ons lichaam.

Onze geboortedata maken dat elk van ons een unieke invulling heeft van deze chart. Door de verschillende componenten van deze chart te lezen en te interpreten, kan ik jou de gebruiksaanwijzing van jouw energetische systeem geven.

Een reading van jouw Human Design is een initiatie in hoe jij werkelijk mag zijn. Je zult leren te onderscheiden tussen jouw werkelijke natuur en jouw overlevingsmechanismes – en bewust te kiezen waar jij voor gaat.

Je eigen design ontdekken

Boek een reading en ik leg je alles uit

Als je liever eerst zelf op onderzoek gaat:

  1. Maak jouw chart op JovianArchive
  2. Kijk rond op mijn website en lees mijn artikelen voer Human-Design. Begin bij de Definitielijst.

Begin jouw eigen experiment

met Human Design door de Strategie en Autoriteit die je in jouw chart vindt, toe te passen in je dagelijks leven.

Ariane dook bevlogen en vol enthousiasme diep in mijn blauwdruk en legde uit hoe elk centrum, poort en kanaal van invloed is op het geheel.

Ik had al een tijdje zelfstudie gedaan over Human Design, met behulp van boeken, een guiding en opleidingen, maar een officiële reading ontbrak nog in mijn ervaring. Daarom heb ik contact opgenomen met Ariane. Ik heb haar leren kennen tijdens LYD waar ze als begeleider aanwezig was, en ik was meteen onder de indruk van haar kennis en haar vermogen om alles op een rustige en heldere manier uit te leggen.

We hebben elkaar ontmoet op een fijne locatie in Rotterdam en ik heb enorm genoten van de reading die ik van haar kreeg. Ariane dook bevlogen en vol enthousiasme diep in mijn blauwdruk en legde uit hoe elk centrum, poort en kanaal van invloed is op het geheel.

Door de reading werd het voor mij nog duidelijker dat ieder mens echt uniek is volgens Human Design en dat het een zoveel omvattend systeem is! Human Design is zoveel meer dan alleen de ‘droge’ informatie die je uit boeken en van internet kunt halen. Als je echt de diepte in wilt gaan, kan ik een reading bij Ariane van harte aanbevelen

Yvonne Langeweg
Projector

{

De reading heeft mij vooral inzicht gegeven in de verschillende onderdelen die samen mijn wezen compleet maken.

Het is niet één geheel maar in mijn geval een compositie van twee delen. Dit heeft me, samen met de specifieke betekenissen van de delen, geholpen om mijn inzicht in mezelf verder te helpen.

{