Readings &
Coaching

Krijg diep inzicht in jouw chart en hoe je jouw nieuwe kennis elke dag kunt toepassen. 

Een reading is de beste manier om gepersonaliseerde informatie over Human Design te ontvangen. 

Diep inzicht in jouw chart

Een reading is de beste manier om gepersonaliseerde informatie over Human Design te ontvangen. We kijken niet alleen naar jouw chart, maar nemen thema’s en vragen die jou op dit moment bezig houden mee in de bespreking. Zo krijg jij diep inzicht in jouw chart en hoe je jouw nieuwe kennis elke dag kunt toepassen. Elke reading is uniek, omdat het geheel afgestemd is op wie er tegenover mij zit.

Neem contact met me op en laat me weten waar jij op dit moment mee bezig bent, waar je behoefte aan hebt of enthousiasme over voelt. Dan gaan we er samen mee aan de slag!

Mijn aanbod

Human Design reading

ca. twee uur - €240,00

Met jouw Human Design chart in de hand ontdekken en openen we diepere lagen van wie jij bent en hoe je in elkaar zit.
We bespreken de essentiële elementen van je chart uitgebreid. Ik ga alle centra af, benoem alles dat voor jou relevant is en leg uit hoe jouw design specifiek werkt. Als jij vragen hebt of iets jou bezighoudt, nemen we dit meteen mee. We bekijken wat jou uniek maakt en hoe jij je unieke design in het dagelijks leven ervaart. Ben jij er klaar voor?

Coaching traject

min. 3 sessies van 30 minuten – 2 uur

vanaf €120 per uur

Pakket: 1x 2 uur + 2x 1 uur

€440

*inclusief

Dit is wat ik het liefst doe. Na een reading met jou meelopen in het experiment met Human Design. Dan kunnen we bespreken wat de inzichten van de reading met je hebben gedaan, waar je tegen aanloopt, en welke knopen we verder kunnen ontwarren. We gaan dan dieper in op hoe jij jouw design ervaart in de praktijk en welke stappen en mogelijkheden voor jou kloppend zijn.

We beginnen met een eerste reading en daarna kunnen we de verdere gesprekken plannen.

Deep Dive reading

ca. twee uur - €270,00

Heb je al een reading ontvangen en enige ervaring met het leven volgens jouw Design? In deze reading leer je je chart op een diepere laag kennen.

We bespreken de aspecten waar we in een eerste reading niet aan toe komen. We maken ruimte voor een diepere erkenning van hoe jij in elkaar zit. In deze ruimte ontvouwt zich een diepe toestemming voor jouw om te zijn zoals je bent. De stemmen die je vertellen dat het op een andere manier zou moeten krijgen geen kans meer om hun punt te maken. We spreken ze direct aan en leggen duidelijk uit waarom het goed is zoals het is. Ben je klaar voor het volgende level?

Orakel reading

ca. een uur - €120,00

In deze compacte reading bespreek ik wat ik zie in jouw chart en wat dat bij mij naar boven brengt.
Ik beantwoord al jouw vragen aandachtig, met jouw chart als uitgangspunt. Ook als je geen vragen hebt, kan ik in jouw chart zien wat er voor jou speelt en wat een verschil kan maken. We openen nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Het doel is om jou de ruimte te geven om te rusten in wat er nu is.

Partner reading

ca. 2 uur - €300,00

In een partner reading kijken we naar de charts van beide partners en naar wat er gebeurt tussen hen.
Dit is een hele mooie manier om onderliggende patronen bloot te leggen en de wortel van conflicten te vinden. Door te begrijpen hoe je zelf en hoe de ander in elkaar zit komt er vanzelf meer ruimte voor wederzijds begrip en acceptatie.

We zoeken partners uit in ons leven die ons het meest uitdagen. We vinden in de persoon tegenover ons een mens die ons in ons naar de hoogste hoogten kan nemen, maar die ook onze diepste pijn raakt. Zonder de dieptepunten geen hoogtepunten, dus het is belangrijk om beide te erkennen en voor beide ruimte te maken.

“Elke relatie is werk. We beginnen relaties meestal omdat het leuk is en fijn voelt. De keerzijde komt altijd later. Als je daar doorheen komt dan heb je iets tastbaars om op te bouwen. Maar hóe kom je er doorheen? Durf je te kijken naar alles wat je in elkaar naar boven brengt? De mooie én de lelijke stukken? Of stop je het liever weg om door te gaan alsof alles oké is?”

Een partner reading doe ik het liefst met mensen die al een basis kennis hebben van hun chart. Het is namelijk teveel om zowel de individuele charts door te gaan en daarbovenop het over de connectie hebben. Ik hoor dus graag bij jullie aanvraag wat jullie kennis is van Human Design en of jullie al readings hebben gedaan.

Als je twijfelt, doe dan eerst individuele readings, daar komt sowieso al genoeg uit om even mee door te kunnen. Dan kan je daarna altijd nog een reading samen doen.

Dit alles is altijd open voor overleg, dus kaart het bij me aan – we komen er samen uit.

Wat anderen zeggen

Veel dank en liefde voor deze mensen die graag hun ervaring met jou delen over hun Human Design consult en sessies met mij.

Kennis van Human Design is één ding. Het begrijpelijk maken door middel van vertel- en vertaalkunst is een tweede.

En dat kan Ariane! 2 uur lang gekluisterd gezeten. Patronen worden zichtbaar, ervaringen herkenbaar en emoties en gedrag mogen er dus ook gewoon zijn. Wat een inzicht, zo interessant en leerzaam. Dank laughing

Florianne Sanders
Manifesting Generator

{

Ariane is heel toegankelijk en heeft een prettige en professionele manier van werken.

De reading heeft voor mij bevestigd wat ik jarenlang voelde maar niet op durfde te vertrouwen en geen woorden aan kon geven.

Archell Thompson
Generator

{

Ariane is a clear and warm person who loves to clarify a person’s Human Design chart.

I’ve had my chart read by a couple of persons and Ariane is simply the best. Both in her intuitive and knowledgeable answering of questions in the now, as in her meeting of you as a human.

Philip Bakker
Manifestor

{

Carrière reading

30 minuten - 2 uur

vanaf €120 per uur

*inclusief

Loop je vast op je werk? Heb je het gevoel dat jij de enige bent die de belangrijke dingen ziet en aandacht wilt geven? Vind je het lastig je plek te vinden in de organisatie?

Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden. Samen ontrafelen we de structuren die jou hebben vastgezet in een bepaalde manier van denken en doen. Zo komen we terecht bij wat je nu eigenlijk graag wil doen en hoe je dat dan kunt doen. Met jouw Human Design chart bij de hand ontdekken wat jou wel en niet ligt en hoe je de ruimte kunt vinden om het op jouw manier te doen.

Alles is inclusief:

Jouw unieke Human Design chart – geprint of PDF

Uitgebreide bespreking van de essentiële elementen van jouw chart

Concrete handvatten om in je alledaagse leven toe te passen

De opname van de sessie achteraf toegezonden