Wat is Human Design?

Wat is Human Design?

This post is also available in: English (Engels)

eraani-human-design-individual-path

Jij bent uniek en perfect zoals je nu bent. Er is niets mis met je en je doet niets fout – nooit.

We leven met een hoop illusies in ons hoofd. Illusies die ons doen denken dat we anders zouden moeten zijn – dat we dingen anders zouden moeten doen. Die illusies belemmeren ons ervan om onszelf en de keuzes die we maken in het leven in onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Ze leiden ons af van dat waar we hier op aarde voor zijn: puur genieten van het bewustzijn van ons levenspad.

Human Design helpt om de ‘ware’ Zelf te zien die onder al onze overtuigingen verscholen is.

De Human Design chart is een schematische afbeelding van hoe energie uitwisseling plaatsvindt binnenin ons lichaam, in ons Zijn. Zo zie je hoe bewuste en onbewuste mechanismes in jouw lichaam bepalen wat jou energie geeft en wat niet; wat goed voor jou is en wat niet. Hierin bestaat geen goed of fout. Elke keuze die je ooit maakt of hebt gemaakt is een essentieel onderdeel van het pad waar je op bent.

Jouw pad, elke kleine of grote stap, heeft geleid naar dit moment– naar een mogelijkheid om je bewustzijn van jouw individuele zelf te verdiepen. Neem je het aan?

The Rave Mandala or Human Design Chart. The image that holds the information on your inner mechanics. This Chart is the used in a Human Design consult.
De Rave Mandala of Human Design Chart. In deze afbeelding zie wordt de innerlijke energie uitwisseling schematische weergegeven. Hiermee kan ik als Analyst in een Human Design consult een duidelijk beeld geven van hoe jij meer in lijn met je werkelijke Zelf kunt leven.

Human Design is als een gebruiksaanwijzing voor jouw lichaam, jouw unieke leven. Het geeft je concrete handvatten om met jouw eigen chart te experimenteren. Zo kan je zelf ontdekken wat voor jou wel en niet werkt. Er zijn geen regels, je hoeft niks te geloven. Ik kan je niet vertellen wie je bent. Wat ik wel kan doen is je uitleggen hoe de menselijke vorm volgens Human Design in elkaar zit. En specifiek, hoe jij in elkaar zit. Ons lichaam is een logisch systeem. Vanuit deze logica kunnen we richtlijnen afleiden die je zullen helpen om de illusies van het verstand te doorbreken.

Je wordt uitgedaagd om écht helemaal jouw eigen, authentieke zelf te volgen. Ben je er klaar voor?

Hoe kun je nu jouw eigen design gaan ontdekken?

  1. Maak jouw persoonlijk chart aan.
  2. Bekijk dan de mogelijkheden voor een reading. In een persoonlijk consult met jouw Human Design chart ontdekken we nieuwe lagen van wie je bent en bespreken we hoe je dit in het dagelijks leven kunt toepassen.
  3. Lees mijn blog, waar ik al veel informatie uiteen heb gezet.
  4. Neem contact met mij op om een consult te boeken of vragen te stellen.

Nu kan jouw persoonlijke reis met Human Design echt beginnen!