Living Your Design Experience

Living Your Design Experience

LYD Image

LIVING YOUR DESIGN
Experience

14&15 december 2023

op een prachtige locatie in de Achterhoek


Ben je toe aan de volgende stap in jouw Human Design Experiment? Doe mee aan deze unieke tweedaagse training!
Flower Tunner Tree

LEEF JE NATUUR & VERTROUW OP JE LICHAAM

Wanneer je je basisreading hebt gehad, is de volgende stap de tweedaagse Living Your Design Experience.

Ariane (Projector) en Esther (Manifesting Generator) begeleiden jou op professionele wijze verder in jouw experiment. Zij zijn bieden samen een stevige energie vanuit hun eigenheid, om voor jou een vertrouwde gids te kunnen zijn.

In deze tweedaagse training kom jij nog dichter bij jezelf. Je gaat echt contact maken met jouw strategie en autoriteit. Ook de centra komen uitgebreid aan bod. Je zult verschillende manieren van ervaren beleven. Zodat jij jezelf voelt. En ook anderen kunt voelen. De verschillen in energie maken dat je je eigenheid steeds meer leert kennen en omarmt.

Deze tweedaagse bestaat uit een deel theorie, maar is met name gericht op de ervaring. Dit is de belangrijkste training in het Human Design aanbod. Een die je elk jaar opnieuw kan doen, en steeds een diepere ervaring zal geven.


JOUW GUIDES

Esther Ardon (4/6 Manifesting Generator)

Facilitator, aanjager, verbindend spreker, schrijver, trainer, coach en Human Design guide i.o.
Mensen die compleet zichzelf kunnen en durven zijn, zowel thuis als op het werk. Dat vind ik geweldig! En ik help middels human design om dat te kunnen leven. Ook houd ik van creëren. Samen met een groep enthousiaste mensen problemen aanpakken en oplossen, stomme dingen leuk maken, en ingewikkeld gedoe versimpelen.

“Genieten van het proces levert altijd een beter eindresultaat”

Ariane Timmermans (1/3 Projector)

Human Design Expert, Levensonderzoeker, Orakel
"Ik vind het goud in de dieptes van het leven."
Er gebeurt zoveel om ons heen. De wereld lijkt vaak op zijn kop te staan. Hoe vaker ik het niet begrijp, hoe meer ik mij toewijd aan het doorgronden van dit mysterie. Human Design helpt mij enorm daarbij. Met de blauwdruk te van hoe we in elkaar zitten kunnen we onszelf rustig aan weer een beetje rechtop zetten. Rechtop betekent voor mij authentiek leven. Thuiskomen bij onszelf. Toestemming geven aan dat wat er al is. Liefde geven aan wat wil groeien.


PRAKTISCH

Forest DNA Fire

Wat kun je verwachten?

De Living Your Design tweedaagse vindt plaats op een prachtige locatie in het groene buitengebied van de Achterhoek in Noordijk. Door de kracht van de groep ervaar je niet alleen jouw eigen unieke design, maar maak je ook bewust kennis met het design van anderen. Waardoor je jouw uniciteit nog beter gaat begrijpen en ervaren.

Qua theorie nemen we de types, strategie & autoriteit door en leggen we alle centra uitgebreid uit. Verder doen we opstellingen met deze centra. Voelen en ervaren speelt een grotere rol dan kennis en theorie. Uiteraard staan Ariane en Esther deze twee dagen aan je zijde om je optimaal en correct te begeleiden.

Er wordt in een kleine groep gewerkt, op een hele fijne locatie, waar je je meteen op je gemak voelt.

Wat: Living Your Design Experience
Waar: Uitslagdijk 2, Neede
Wanneer: 14 & 15 december 2023, van 10-16 uur, elke dag een borrel tot 17.00
Bereikbaarheid: met de auto uitstekend, gratis parkeren op het terrein is mogelijk. Kom je met OV, dan regelen we een lift vanaf Lochem.
Kosten: € 350,- excl. BTW, inclusief koffie/thee/snacks en LUNCH
Overnachting: er zijn uitstekende B&B’s op loopafstand van de locatie. (Meer informatie op aanvraag)


DE PLEK: "MAISON ARDON"


AANMELDING & CONTACT

Ben jij erbij?

Meld je aan via het onderstaande formulier. (We reageren zo snel mogelijk, als het lang duurt, check je spam.)

We nemen dan contact met je op voor een korte kennismaking. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief. We werken met een kleine groep. Vol = vol.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam