Living Your Design Webinar

HOE BEGIN JE MET HET LEVEN VAN JE DESIGN?​

Wanneer je ervoor kiest om te leven volgens je Human Design, stap je op een pad dat afwijkt van de gebruikelijke route. Je kiest ervoor om te leven als jezelf. Dat begint met jezelf beter leren kennen, het ontdekken van de diepere lagen die er in je aanwezig zijn.

Je wijdt je eraan om keuzes te maken vanuit je echtheid, in plaats van vanuit angst en conditionering. Dit gaat waarschijnlijk gepaard met een hoop weerstand, vanuit je omgeving maar vooral ook uit jezelf.

Alles verdedigt zich tegen die nieuwe manier van in het leven staan, omdat het onveilig voelt. Dit is de werkelijke uitdaging van leven volgens je Human Design.

Het goede nieuws is dat je er niet alleen voor staat. Jij bent niet de enige die deze keuze maakt voor een authentiek leven. We kunnen elkaar daarin steunen.

Dit is het uitgangspunt van de webinar die Esther Ardon & Ariane Timmermans (Eraani) 14 november om 19:30 organiseren. Tijdens deze webinar delen wij ons eigen verhaal, onze ervaringen met anderen die hun Design zijn gaan leven. We bespreken samen de uitdagingen die we daarin tegen komen en hoe we daar mee om zijn gegaan. Elke uitdaging heeft ons uiteindelijk dichter bij onze waarheid gebracht en verder in het leven.
Wij nodigen jou van harte uit om hier bij te zijn.

Schrijf je hieronder in, en we sturen je de link zo snel mogelijk door.
Tot dan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Naam *


Bezig met laden